Ledenvoordeel

FASv
Via onze vereniging zijn onze leden vanaf 1 januari 2019 ook lid van de  FASv (Federatie Algemene Seniorenverenigingen).
Een voordeel hiervan is o.a. hulp bij uw belastingaangifte. Om gebruik te maken van deze service gelden een aantal spelregels. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, kunt u zich aanmelden bij ons secretariaat. Klik hier voor meer info.

Collectieve Zorgverzekering  VGZ
VGZ heeft een Mantel Ouderenvereniging waaronder ook onze vereniging ‘Jongeren van Vroeger’ met een eigen collectiviteit  valt. Dit heeft voor onze vereniging een hogere korting als voordeel.  Als u via de collectiviteit van Jongeren van Vroeger uw zorgverzekering afsluit bij VGZ, krijgt u maximaal 10% korting op de aanvullende verzekering en maximaal 8% korting op de basisverzekering.

De Maaspoort
Leden van Jongeren van Vroeger kunnen bij de Maaspoort in Venlo een keuze maken uit een 14-tal voorstellingen met korting vanaf € 12,50 p.p. (incl. de garderobe en 1 consumptie in de pauze).
Een actieve begeleider van een persoon die gebruik maakt van een rolstoel, krijgt gratis toegang tot de voorstelling. De zijbalkons zijn speciaal voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders gereserveerd. Leden van Jongeren van Vroeger kunnen reserveren met het lidmaatschapsnummer van JVV.
Bestel uw kaarten  online op www.maaspoort.nl en binnen een paar muisklikken heeft u de kaarten voor The Amazing Magic Family in huis. Kiest u voor e-tickets dan vervallen de reserveringskosten.
Met gebruik van het lidmaatschap van JVV ontvangt u 1 toegangskaart voor € 14,50 i.p.v. € 16,50.
Meer informatie over de speciale voorstellingen voor onze leden (met korting) wordt op deze website gepubliceerd.

Lidmaatschap SOB
Bij SOB Venlo zijn meer dan 125 ouderenverenigingen aangesloten. Ook onze vereniging behoort ook tot de doelgroep.
Leden van SOB Venlo kunnen gebruik maken van diverse activiteiten die door SOB georganiseerd worden, zoals o.a. de seniorenmiddag bij de Parkfeesten en de Carnavalszitting. Meer voordelen zijn te vinden op de website: www.sobvenlo.nl  
Als lid van Jongeren van Vroeger wordt u  automatisch lid van SOB Venlo. De kosten voor het lidmaatschap van SOB Venlo wordt uit de jaarlijkse contributie van onze vereniging betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.