Ledenvoordeel

FASv
Via onze vereniging zijn onze leden vanaf 1 januari 2019 ook lid van de  FASv (Federatie Algemene Seniorenverenigingen).

Een voordeel hiervan is o.a. hulp bij uw belastingaangifte. Om gebruik te maken van deze service gelden een aantal spelregels. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, kunt u zich aanmelden bij ons secretariaat. Klik hier voor meer info.

Collectieve Zorgverzekering  VGZ
VGZ heeft een Mantel Ouderenvereniging waaronder ook onze vereniging ‘Jongeren van Vroeger’ met een eigen collectiviteit  valt. Dit heeft voor onze vereniging een hogere korting als voordeel.  Als u via de collectiviteit van Jongeren van Vroeger uw zorgverzekering afsluit bij VGZ, krijgt u korting op de aanvullende verzekeringen.

Lidmaatschap SOB
Bij SOB Venlo zijn meer dan 125 ouderenverenigingen aangesloten. Ook onze vereniging behoort ook tot de doelgroep.
Leden van SOB Venlo kunnen gebruik maken van diverse activiteiten die door SOB georganiseerd worden, zoals o.a. de seniorenmiddag bij de Parkfeesten en de Carnavalszitting. Meer voordelen zijn te vinden op de website: www.sobvenlo.nl  
Als lid van Jongeren van Vroeger wordt u  automatisch lid van SOB Venlo. De kosten voor het lidmaatschap van SOB Venlo wordt uit de jaarlijkse contributie van onze vereniging betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.